Ако не виждате добре писмото, моля натиснете тук, за да го отворите в Интернет.
Ako ne vijdate dobre pismoto, natisnete tuk, za da go otvorite s Vashia Internet browser.
ТОТАЛНА ЧИСТКА
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 052 579 999

Настоящата оферта е и съдържащите се в нея търговски предложения за продажба на стоки и услуги са насочени към юридически и физически лица - търговци и целят задоволяване на техните нужди в ежедневната им търговска и професионална дейност.

Ние не обработваме и не съхраняваме лични данни, които може да ви идентифицират. Използваме списъци само с анонимни и псевдонимизирани имейл адреси, които не могат да ви идентифицират. Не съхраняваме и не обработваме никакви други данни към даден имейл адрес. Вашите данни не подлежат на допълнително профилиране и/или последваща обработка.

Съгласно Закона за Електронната Търговия Ви информираме, че това може да е непоискано търговско съобщение. Вие може да го приемете или отхвърлите. Това писмо е еднократно изпратено до Вашия имейл адрес! Ние може да сме получили вашия имейл от Вас, от Ваш партньор или от публичното пространство. Ако не желаете да получавате повече информация от Корект Стар ЕООД , моля отпишете се тук, като изпратете e-mail със съдържание "Unsubscribe" и ще преустановим изпращането на търговски съобщения към Вашият имейл адрес. Ако сме Ви обезпокоили, моля да ни извините!