viauno
За нас

История


Дейността на фирма “Корект Стар” ЕООД води началото си от 1994 година. Фирмата започва работа като вносител на потребителски нехранителни стоки от Далечния Изток: Хонг Конг, ОАЕ, Индонезия, Китай.

1994-1999- “Корект Стар” се фокусира в изграждането на дистрибуторска мрежа от собствени мострени зали и складове, покриващи цяла България. Това ни позволи да поддържаме постоянен асортимент близо до нашите клиенти.

След навлизането на Хипермаркетите и развитието на по големи вериги магазини в България, “Корект Стар” промени фокуса си на дейност към съвместно партньорство и засилено продуктово присъствие на фирмата в тези канали за продажба. За да бъде това възможно Корект Стар наблегна в последните 15 години на разширяване на асортимента на компанията с качествени и иновативни продукти, произведени от дългогодишни производители както от Европа, така и от Азия и Америка.

За да може да задържи лидерските си позиции както на Българския пазар, така и да бъде конкурентен на световния пазар, Корект Стар засили фокуса си в създаването на продукти които да удовлетворяват изискванията на клиентите.

Структура

Фирма “Корект Стар” ЕООД има един централен офис в град Варна, където се намира и логистичния център на компанията. Фирмата разполага с 3 регионални търговски центрове, покриващи цялата страна, намиращи се в София, Бургас и Пловдив .

В продължение на 20 годишният си стаж в търговията на едро Корект Стар е градил и утвърдил правилната за пазара търговска структура. Компанията разполага с 10 търговски представителя, грижещи се за клиентите на Корект из цялата страна. В момента компанията изгражда Мърчандайзинг отдел, който да консултира клиентите ни за начинът на подредба на стоката за да изглежда най-атрактивна за крайният клиент.

Дейност

Фирма “Корект Стар” ЕООД е външнотърговска фирма с бизнес партньори от повече от 20 държави в Европа, Азия и Америка. От 1994 година фирмата се занимава с внос и износ на голяма гама продукти в различни сфери на бизнеса- домашни потреби, играчки, канцелария, игри, текстил и други. “Корект Стар” има богат търговски опит и наложена търговска марка на българския пазар като сигурен и опитен доставчик. След 20 годишна работа в една сфера с познаването на съвременния световен пазар и динамиката на търговията в силно конкурентна среда, “Корект Стар” се е наложил като постоянно развиваща се компания генерираща нови идеи и продукти фокусирани за пълното удовлетворяване на нуждите и желанията на нашите клиенти. 

Фирмата “Корект Стар” ЕООД предлага богато разнообразие от продукти като средно асортиментът е повече от 10 000 продукта разделени на регулярна и кампанийна стока. Този асортимент е разделен на две главни групи стоки: 

1. Домашни Потреби и ХоРеКа продукти 
Внос/износ; търговия на едро с изделия от стъкло, порцелан, прибори за хранене, метални изделия, кухненски ножове, огнеупорни съдове и тенджери, барово оборудване, шейкъри и шампаниери; каталожна търговия с ресторантско и хотелско оборудване. 
През 2000 година “Корект Стар” започна изработката на ежегоден специализиран ХоРеКа каталог. Целогодишно се издават тримесечни брошури с цел сезонни промоции и представянето на нови продукти на клиентите. 
“Корект Стар” е един от предпочитаните партньори за доставка и изработка на рекламни изделия с което спомага на клиентите да бъдат по конкуренти, атрактивни, стимулиращи продажби и уникални за клиентите им. Това бива постигано с изработка на пълноцветни лога, марки и декорации върху стъклени, порцеланови и керамични изделия.
Предлагането на тази комплексна услуга улеснява значително клиентите ни, получавайки:
- гарантирано високо качество на печата и контрол на качеството /максимална устойчивост и трайност на декора над 10 000 измивания в съдомиялни машини/;
- най-конкурентни цени; 
- оптимално най-късите срокове за изработка, използвайки високи производствени капацитети и мощности;
- безплатна доставка и компетентно обслужване.

Част от нашите клиенти са:
Kraft Foods / Estrella Chips, Tang, Panini, Сезони/; кафе Elite FORTE; минерална вода Девин; минерална вода Банкя; минерална вода Хисар; минерална вода Aqua Trakia; минерална вода Evina; Pepsi Twist, Pepsi Light; бензиностанции Tempo Petrol; натурални сокове FLORINA; водка Sobieski, Sobieski Impress, водка Ultima; Изба Менада и Сакар; водка Extrema; водка Elegant; водка Мания; Bolero; уиски Grant’s; уиски Олд Атлантик; изба Памидово; кафе Сегафредо; kафе Illy; DoN cafe; кафе Mokarabia; Кафе Lazzarin; бира Астика; бира Ledenika; сладкарници Атлантик; хотел Свети Георги; хотел Гранд хотел Варна; хотел Виктория Груп; хотел Saint Elias; пицария O!Шипка; сладолед Delta; сладкарници Неделя; студен чай Ekoland; Ядки Grivas; хипермаркет HIT, супермаркети Фантастико и др.

2. Канцелария, Играчки и Текстил
“Корект Стар” търгува с играчки и канцелария от 1994, като се фокусира в постоянното си развитие и увеличаване на асортимента. “Корект Стар” предлага както регулярния си асортимент така и много сезонни предложения за пълно решение на клиентските нужди.

Мисия и Цели

1.Продуктова гама
Мисията на “Корект Стар” е да предостави пълно решение на своите клиенти, като предлага богата гама както ключови продукти така и съпътстващи продукти. Фирмата се фокусира в развитието на уникални и иновационни серии които да удовлетворяват и улесняват дейността на нашите клиенти правейки ги конкурентни и уникални на пазара. Компанията се фокусира в набавянето на креативни и функционални продукти като залага на клиентското мнение и опит както и от пазарни проучвания и тенденции. Това е възможно поради богатия и дългогодишен опит на фирмата и доброто познанство на нашите клиенти и техните нужди.

2.Обслужване на клиенти

Корект Стар има за цел да бъде партньор с всички наши клиентите. Това се изразява в предварителна комуникация с клиентите за това какво се харесва на пазара, какво техните клиенти искат, какво те искат. Нашите клиенти взимат участие в избора ни на нови продукти като се допитваме до тях за мнение и оценка. След продаването на стоката, Корект има за цел да следи от близо реализацията й в обектите на нашите клиенти и предоставя възможност за консултация с нашият Марчандайзинг отдел. Ние искаме да спомогнем на нашите клиенти за техният успех на пазара, поради което предоставяме рекламни материали, брошури и други подобни средства за спомагане вашият успех.

Изработка Дот Медиа. Всички права запазени© Correct.bg 1994-2024